EEN FAMILIEBEDRIJF, MEER DAN 40 JAAR FABRIKANT VAN PREFABBETON VOOR DE AGRARISCHE, INDUSTRIE- EN GROENSECTOR.

Ventilatieroosters

De ventilatieroosters van BDT vinden hun plaats in bewaarloodsen voor aardappelen, uien, wortelen, bloembollen en andere land- en tuinbouwproducten alsook in composteringshallen.

In elk van de gevallen waar er steeds betere kwaliteitseisen aan het in te schuren product gesteld worden, moet de kwaliteitsvloer voldoen aan een goede luchtverdeling en berijdbaar zijn door zware lasten.

Als één van de Belgische pioniers in het vervaardigen van ventilatieroosters, heeft BDT een gevarieerd gamma die voldoet aan de nieuwste voorschriften en eisen op niveau van verantwoorde opslag en bewaring.

Onafhankelijk van het ondergronds ventilatiesysteem wordt er voor ons nieuw type roostervloer gekozen: nu bestaan er roosters met vrije scheprichting en 9,5 % doorlaat maar met een UNIEK gleuvenpatroon en FLEXIBELE ventilatie-percentages.

Alle ventilatieroosters zijn uitgevoerd met 2 kleine kopstukjes zodat een smal langsgleufje ontstaat: indien gewenst kan men dan bij gedeeltelijk gevulde bewaarloodsen de kanalen afsluiten en zodoende minder gaan ventileren.

Ventilatieroosters met een onberispelijke kwaliteit dienen echter zorgvuldig behandeld te worden tijdens de montage en het gebruik ervan.

Recent kan er voor ons nieuw type roostervloer gekozen worden, onafhankelijk van het ondergronds ventilatiesysteem!

  • Nu bestaan er roosters met vrije scheprichting en 9,5% doorlaat met een UNIEK gleuvenpatroon en FLEXIBELE ventilatie-percentages.  
  • BDT garandeert zowel een belasting van 15 ton en maximaal 20 ton aslast* onder KOMO-certificaat, indien de voorgeschreven verwerkings- en gebruiksvoorschriften (op aanvraag) nageleefd worden.

*aslast: spoorbreedte 2m, wielprint 40 cm x 40 cm, asafstand 1,2m bij triple astype.

Vacature plaatsers (M/V)

Meer info

Wenst U meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons

Nieuwe ventilatierooster - FlexiFlor

bewaren van teeltproducten - flexibiliteit in één product

Meer info

Opendeurdagen & beurzen

Meer info

Verwerkingsvoorschriften roosters

Verwerkingsvoorschriften roosters